Det bästa jobbet
Ja nu drar bröllops säsongen snart igång. De flesta väljer ju att gifta sig på sommaren, vilket är väldigt förståeligt. Blommorna blommar, träden är stora, gröna och vackra. Risken för regn är dessutom mycket mindre vilket gör att man kanske till och med kan ha sin fest ute i solen och beskåda solnedgången tillsammans under bröllopsfesten. Allting brukar bli bättre på sommaren tycker de flesta. Maten blir godare, solen gör oss gladare och värman känns skön efter en lång hård vinter. 

Jag älskar bröllop och därför älskar jag mitt jobb! Som bröllopsplanerare får man vara med under hela resan fram till ett bröllop och jag tycker verkligen att jag har det bästa jobbet i världen. Jag har även fått träffa otroligt många fantastiska människor, både dem jag jobbar med och även de paren jag jobbar för. För att jobba med bröllop gäller det att ha många kontakter till exempel catering i stockholm och florister i göteborg. Jag brukar oftast hålla mig i stockholm med ibland så tar jag mig an speciella bröllop lite längre bort. Men de partners jag jobbar med är otroligt duktiga och de kunder jag har haft tillsammans med dem har varit väldigt, väldigt nöjda. 

Det är verkligen ett roligt jobb jag har och jag trivs verkligen med det. Visst, det kan vara väldigt stressigt ibland, speciellt strax innan bröllopet. Men det slår inte lugnet och lyckan man känner efter att en bröllopsfest har blivit tillhundra procent fantastiskt. Denna sommaren kommer jag att ha mycket att göra och jag hoppas att solen håller i sig och har lust att förgylla många sena kvällar denna säsongen. Det kommer bli en väldigt spännande sommar med många roliga projekt och jag tror att det kommer att flyta på riktigt bra. 

Jag önskar alla en trevlig sommar och att ni får njuta riktigt mycket.